ÖPPENTIDER JUL-NYÅR

      DET NALKAS MOT JUL..

 

   SCIM håller stängt mellandagarna

   och 2-3 januari har vi något mindre

   bemanning pga inventering så 

   passa på att se över och beställa

   era önskade produkter innan jul så

   ska vi hjälpa er på bästa sätt!

 

 

ELMIA 14-17 November

 

Välkommen att besöka oss på Elmia mässan! 

FRAMTIDENS HYLLTALARE

Starkare, lättsammare och synligare.

 

SCIM Display har tagit fram en ny hylltalare med gångjärns-funktion i storlekarna 99x105mm samt 99x210mm som standard, men kan givetvis fås i valfri längd.

Höjden 99mm är 1/3 A4 och gör att era etiketter med erbjudanden blir synligare för kunden. Med den nya utformningen riskerar ni inte att den ramlar ner från hyllkantslisten eller ofrivilligt flyttar sig i sidleds.

 

Precis som SCIMs övriga produkter är hylltalaren av mycket god kvalitet , tillverkad i vår fabrik i Höga kusten. SDG99 bidrar till att era kunder blir väl medvetna om de kampanjer, priser eller information ni vill sprida i hyllorna och ni behöver inte oroa er för att den hamnar under fel produkt och förvirrar kunden. 

Save the date: Logistics & Distribution

 

Logistics & Distribution
Till hösten kommer vi att ställa ut på Logistics & Distribution. Den 4 - 5 oktober hittar du oss i monter: K:13 på Kistamässan.

Vill du ha en inbjudan med information om mässan. Förhandsregistrera dig redan idag och skriv ut ditt kostnadsfria entrékort. Vi ses i höst!

SEMESTERSTÄNGT

Nu närmar sig sommaren med stormsteg och vi på SCIM kommer unna oss lite ledighet . 

Vi håller stängt under veckorna 29 och 30 så passa på att se över ert behov inför sommaren. 

 

Ni kan alltid skicka mail till  info [at] scim.se , så svarar vi er så snart vi är på plats igen.

Vi hoppas ni alla får en härlig sommar!

PRODUKTNYHET - JETSNABB

JETSNABB  - UPPHÄNGNING

Det är så roligt att kunna erbjuda er kunder  produktnyheter som vi tror ska kunna hjälpa er. Nu har vi Jetsnabbs upphängningar i webshoppen och här har vi möjligheternas upphängning, ni justerar själva längden från 16cm upp till 150cm. Vi har två olika storlekar som kan hålla vikter från 0,4kg upp till 1 kg samt 1 kg upp till 3 kg! Häng upp era skyltar, plastfickor ( PFH passar utmärkt för ändamålet) på ett enkelt och lättsamt sätt!

 

Besök webshoppen för beställning!